ZDS búvárszivattyúk
"ZDS" búvárszivattyúk

 
---
 
PORT szivattyútechnika
 
Tel.: (30)-335-9515
E-mail: info@szivattyudoktor.hu  
 

  ZDS szivattyúk
 

  Garancia: 2 év
  A ZDS szivattyúkhoz 2 éves forgalmazói, vagy 3 éves gyártói garancia jár (attól függ, melyik jár le előbb...), mégpedig "kibúvó nélkül! 
  Ha garanciális időn belül a meghibásodott szivattyú külső sérüléstől mentesen kerül vissza a forgalmazóhoz, akkor azt a gyártó külön vizsgálat nélkül automatikusan cseréli. Többszöri előfordulás esetén természetesen vizsgálatra kerül sor, mert akkor a hiba alighanem a rossz tervezés, vagy szakszerűtlen beszerelés következménye.
 
  Átmérő: 4"
  Teljesítmény: 0.45-1.2kW
 
  A ZDS szivattyúk az átlagosnál magasabb műszaki színvonalú, a vízkivételi feladathoz sokrétűen optimalizálható, speciális esetekben (pl. bizonytalan kút-vízhozam, szennyezett víz, stb.) is kiválóan használható készülékek.
 
  A szivattyú minden egyes darabját különös gonddal tervezték, rozsdamentes acél belső menetes csatlakozójával könnyen kapcsolható bármely csővezetékhez.
  A kínálatunkban szereplő "Q" sorozatú kútszivattyúkat hosszú időre (10-15 év), karbantartás-mentes üzemre tervezték, ezért a maximális megengedett homokmennyiséget 120g/m3–re korlátozták. Ugyanakkor a töréstesztek az olaszországi gyárban 2.000g/m3– homoktartalom mellett készültek, amelyeknek kiváló eredményessége a magas színvonalon gyártott alkatrészeket (járókerék, vezetőkerék, lebegőtárcsa!) és a tervezést egyaránt dícséri.
 
  Az általunk forgalmazott 4” átmérőjű búvár kútszivattyúk általában egyfázisú olajhűtéses motorral és beépített kondenzátorral rendelkeznek.
  A ZDS "moduláris" fejlesztési stratégiájánask megfelelően a hidraulikus egységek (ez tulajdonképpen maga a szivattyú) a "szokásos" típusokon túémenően rendelhetők vízhűtéses, illetve háromfázisú, külső vagy belső kondenzátorral szerelt motorokkal is.
 
  A minőségi műanyagból készült visszacsapó szelep a felső részben található, ami ellenáll a ránehezedő vízoszlop súlyának és a kosütéseknek, így megóvja a járókerekeket és a diffúzorokat, 37bar (370m vízoszlop) nyomás mellett kb. 600.000 zárást bír ki.
  A szivattyú alacsony indítási nyomatékkal rendelkezik, így garantálható a hosszú élettartam és megbízhatóság anélkül, hogy az áramfelvétel nagyobb mértékben megugrana.
  A pontos - 2.850 min-1 - fordulatszám állandó szinten tartja a teljesítményt, még homokos víz esetén is.
 
  A búvárszivattyúk különösen fontos eleme a tengelykapcsoló, ami a motort és a szivattyú tengelyét köti össze. A sérülések elkerülése érdekében a ZDS szivattyúknál a tengelykapcsolót túlméretezték. Ez garantálja a hosszútávon megbízható működést.
 
  Olajhűtésű motorok:
- 230-240 V~ 50Hz egyfázisú 0,25kW-1,1kW teljesítménnyel,
- újra-tekercselhető motorblokk, melynek hűtőközege nem toxikus dielektrikus folyadék,
- cserélhető motorkábel tömített csatlakozóval, a szivárgás elkerülése végett,
- rozsdamentes acélköpeny, amely ellenáll a korróziónak
- a tengely- és sugárirányú terheléshez megfelelően méretezett golyóscsapágyak,
- gumi kompenzáló membrán, ami a külső és a belső nyomás tökéletes kiegyenlítését biztosítja,
- a szivattyú felső szekciójába épített nagyméretű mechanikus tömítés,
- az ún. "NEMA" szabványnak megfelelő tengely és tengelykapcsoló méretezés,
 
  A ZDS "Q" sorozatú búvárszivattyúkat főként csőkutakból való vízkitermelésre tervezték, de akár tartályban, ásott kútban, függőleges és vízszintes beépítéssel egyaránt üzemeltethetők.
 
  Ezek a szivattyúk kiválóan használhatók kisebb-nagyobb házi-vízmű rendszerekben, automata öntözőrendszerekben, kerti és mezőgazdasági öntözéshez is.
 

 
"ZDS" - különleges műszaki megoldások - robusztus felépítés - hosszú élettartam