Pedrollo EasySmall áramlásszabályozó
"Pedrollo" EasySmall áramlásszabályozó

 
---
 
PORT szivattyútechnika
 
Tel.: (30)-335-9515
E-mail: info@szivattyudoktor.hu  
 

  Pedrollo Easy Small áramlásszabályozó készülék
 

  Garancia: 1 év
 
  Teljesítmény: 1.1kW
 
  Az "Easy Small" áramlásszabályozó egy olyan eszköz, amely a vízfogyasztástól függően automatikusan indítja és leállítja a szivattyút, így helyettesíti a hagyományos nyomáskapcsolót, illetve a hozzátartozó nyomáskiegyenlítő tartályt.
  A vezérlő a szivattyút akkor indítja (a csap nyitott állása mellett), ha a rendszer nyomása a gyárilag beállított 1.5bar indító nyomás alá esik. Bizonyos működtetési időt követően megállítja a szivattyút, ha a szükséges vízhozam nulla, vagy kevesebb, mint az automatikusan kalibrált leállítási érték.
  Az "Easy Small" beépített elektronikája hatékonyan védi a szivattyút a szárazonfutás, illetve a túl gyakori indítás ellen.
 
  A készülék egy 1" bejövő és két(!) 1" kimenő csatlakozóval rendelkezik, melyek egymáshoz képest 90 fokban elfordítva helyezkednek el, ez pedig jelentősen könnyíti a beépítést, valamint a konstrukció hely-igényét.
  A áramlásszabályozóhoz önálló tartály csatlakoztatható, ami nagyon hasznos nem elhárítható szivárgás esetén, így pedig elkerülhető a szivattyú folyamatos indítása, ami jelentősen terheli a rendszert és csökkenti az élettartamát.
  Ha a szivattyú "szárazra fut", a készülék időközönként automatikus újra indítja a rendszert (15,30, 60 percenként).
  A készülékbe épített speciális szelep biztosítja a szivattyú folyamatos üzemmódját egészen 2 liter/perc minimális víz-vételig, és lehetővé teszi, hogy az eszközt vertikális és horizontális pozícióban telepíteni lehessen.
 

 
"PEDROLLO" - minőség - megbízhatóság - hosszú élettartam