PORT szivattyútechnika
 
Tel.: (30)-335-9515
E-mail: info@szivattyudoktor.hu  
 

  Leo PS-01B áramlásszabályozó kapcsoló
 

  Garancia: 1 év
 
  Teljesítmény: max.1.1kW
 
  A "Leo" PS-01B áramlásszabályozó egy olyan eszköz, amely a vízfogyasztástól függően automatikusan indítja és leállítja a szivattyút, így helyettesíti a hagyományos nyomáskapcsolót, illetve a hozzátartozó nyomáskiegyenlítő tartályt.
  A vezérlő a szivattyút akkor indítja (a csap nyitott állása mellett), ha a rendszer nyomása a gyárilag beállított indító nyomás alá esik. Bizonyos működtetési időt követően megállítja a szivattyút, ha a szükséges vízhozam nulla, vagy kevesebb, mint az automatikusan kalibrált leállítási érték.
  Megfelelő szivattyúra /max. 1,1kw(!)/ szerelve a készülék alkalmas kisebb házi vízellátók, egyszerű öntözőrendszerek ellátására.
  A "Leo" PS-01B telepítésekor figyelembe kell venni, hogy csak(!) függőleges helyzetben szabad beszerelni, valamint azt is, hogy a legmagasabb vízvételi hely és a készülék közötti szintkülönbség nem haladhatja meg a 15 métert. Amennyiben ez mégis megtörténik, akkor vízvétel esetén a készülékben a nyomás nem csökkenhet 1.5bar alá, ezért nem tudja a szivattyút bekapcsolni.
 

 
"LEO" - korrekt elektronika - kedvező ár